Cum dezactivați un computer vechi sau mort asociat cu ID-ul dvs. Apple folosind iTunes

Când achiziționați un conținut digital din iTunes Store, App Store sau iBooks Store, îl puteți accesa de pe computer doar dacă a fost autorizat să utilizeze contul iTunes.

Puteți autoriza cât mai multe computere doriți, dar înseamnă, de asemenea, că oricine utilizează acel computer vă poate accesa conținutul achiziționat. Așadar, este o idee bună să deautorizezi calculatoarele pe care nu le mai folosești sau care urmează să fie vândute. Când dezactivați un computer, nu veți pierde niciun conținut de pe computer, numai conținutul protejat nu poate fi accesat.

Pentru a afla cum să autorizați un computer cu iTunes, citiți ghidul de mai jos.

Aflați numărul de calculatoare asociate cu ID-ul dvs. Apple

Pasul 1: Deschideți iTunes pe computer.

Pasul 2: conectați-vă la ID-ul Apple dacă nu ați făcut acest lucru.

Pasul 3: din bara de meniu din partea de sus a ecranului, alegeți Cont -> Vizualizați contul meu.

Pasul 4: Introduceți parola dvs. ID Apple, dacă este necesar.

Pasul 5: informațiile contului dvs. vor fi afișate. Lângă Autorizații computer, puteți vedea numărul de calculatoare care au fost autorizate să acceseze conținutul achiziționat.

Cum dezactivați un computer

Pasul 1: Pe computerul pe care doriți să îl autorizați, deschideți iTunes.

Pasul 2: din bara de meniu din partea de sus a ecranului, alegeți Cont -> Autorizații -> Dezactivați acest computer.

Pasul 3: Introduceți parola dvs. Apple ID, dacă este necesar.

Pasul 4: Apoi, faceți clic pe Dezinstalare.

Cum dezactivați toate calculatoarele

Dacă doriți să autorizați toate computerele dvs., un lucru important de reținut este că acest lucru se poate face doar o dată pe an. Această opțiune este utilă dacă ați vândut un computer, dar ați uitat să îl autorizați mai întâi.

Pasul 1: Lansați iTunes pe computer.

Pasul 2: conectați-vă la contul dvs. Apple ID.

Pasul 3: din bara de meniu din partea de sus a ecranului computerului, faceți clic pe Cont -> Vizualizați contul meu.

Pasul 4: Când vi se solicită, introduceți parola dvs. de identificare Apple.

Pasul 5: informațiile contului dvs. vor fi afișate. Din secțiunea Rezumat ID Apple, faceți clic pe butonul Dezinstalare totul. Acest buton va apărea numai dacă ați autorizat cel puțin 2 computere sau mai multe.

Pasul 6: Toate computerele dvs. autorizate vor fi acum neautorizate.

După ce autorizați un computer, nu veți pierde niciun conținut. Doar conținutul achiziționat nu mai poate fi accesat de pe computer. Dacă vreți vreodată să reautorizați computerul, pur și simplu lansați iTunes și accesați Cont -> Autorizații -> Autorizați acest computer.

Ați uitat vreodată să vă autorizați computerul înainte de a-l vinde? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.



Posturi Populare